N900 USB OTG (Host Modu) Hakkında

90 cevap [Son gönderi]
Ue-Gazi

Çevrimdışı
Yeni Kullanıcı
Katıldı: 10/09/2010
Gönderiler:
Karma: 22

Merhaba arkadaşlar USB OTG özelliği için http://urun.gittigidiyor.com/Iki-Ucu-039-da-Disi-Disi-Usb-Ara-Adaptor_W0... bulunan aparatı satın aldım. Az önce elime ulaştı. N900 ve USB bağlantı işlemlerini yapıyorum. N900' e 4GB Kingston marka USB bellek taktım. N900' den h-e-n uygulamasını çalıştırdım.

1 - Speed HostMode
2 - VBUS Boost off
3 - Enumerate
4 - Mount
5 - Mount

işlemini yaptıktan sonra belirli aralıklar ile USB Beleğimin ışığı yanıp yanıp sönüyor. N900' den Dosya Yöneticisine girdiğimde USB Belleğimi göremiyorum. High Speed HostMode, Speed HostMode, Low Speed HostMode tek tek 3 butonuda denedim. Dediğim gibi USB Belleğimin ışığı yanıp sönüyor. Bu işlemi uygulayan varmı acaba ? Benmi yanlış yapıyorum ?

ULAŞ Bilişim ve Tasarım Hizmetleri ™

Ue-Gazi

Çevrimdışı
Yeni Kullanıcı
Katıldı: 10/09/2010
Gönderiler:
Karma: 22
http://img13.imageshack.us/im

http://img13.imageshack.us/img13/2350/uegazi.png

Problemi çözdüm arkadaşlar. Problem USB Bellekten kaynaklanıyor. Deneme yanılma yönteminden anladığım bu oldu. Bende 3 adet USB Bellek var. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi 2. ve 3. USB' ler aynı seri fakat 1. USB farklı seriden. 3 USB Bellekte Kingstonun kendi ürünü. USB Belleklerin üzerinde bulunan logo' ya dikkat ederseniz 2. ve 3. USB aynı seri fakat 1. USB aynı seriden değil. Kısacası 2. ve 3. USB Belleği N900' e taktığım zaman görmüyor. Fakat 1. USB' yi N900' e taktığımda görüyor içerisine giriyorum müziklerimi dinledim resimlereime baktım. Baya hoşuma gitti. Anlamadığım nokta USB' ler arasında neden ayrımcılık yapıyor ?

ULAŞ Bilişim ve Tasarım Hizmetleri ™

nr6630

nr6630 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 02/09/2010
Gönderiler:
Karma: 105
SLM GAZİ

SLM ben denedim flash 4gb kingston çok harika çalıştı ve mp3 player bile taktım dosya alışverişi yaptım düzenledim sildim taşıdım tıpkı pc gibi yönettim dostum.. hepsini destekledi n95 8gb yi taktım ve onuda görür gibi oldu nerdeyse ama beceremedim ama deneyeceğim tekrar sonuçta oda bir bellek türüdür ama sistem üzerinde olduğundan takıldım orda Laugh Laugh h-e-n çok harika bir yazılım Smile

N900 32GB MAEMO

Ue-Gazi

Çevrimdışı
Yeni Kullanıcı
Katıldı: 10/09/2010
Gönderiler:
Karma: 22
Ne güzel...

Ne güzel... Undecided

ULAŞ Bilişim ve Tasarım Hizmetleri ™

nr6630

nr6630 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 02/09/2010
Gönderiler:
Karma: 105
gazi

evet 8 gb ve 16 gb lerde çalışıyor kingston. hepsini süper açıyo ve üzerlerinde film bile izledim akışı gerçekten hızlı harika. tahminim kadarıyla adaptörlü taşınabilir hdd yi bile kaldırır.aparatı ben bizim burda 1.5 liraya aldım çok güzel küçük

N900 32GB MAEMO

Ue-Gazi

Çevrimdışı
Yeni Kullanıcı
Katıldı: 10/09/2010
Gönderiler:
Karma: 22
Ne güzel... Puzzled

Ne güzel... Undecided

ULAŞ Bilişim ve Tasarım Hizmetleri ™

delimotorcu

delimotorcu kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 25/03/2010
Gönderiler:
Karma: 1132
h-e-n şuan betaya ulastı ama

h-e-n şuan betaya ulastı ama hala yüzde yüz güvenilir deyil özellikle hem overclock hemde u-boot yada multiboot ile beraber kullanıyor iseniz ve üstüne Enhanced Linux Kernel For Power kurulu ise ve kendini güncelledigi zaman bazı cihazda açılmama gibi yada acılır gibi yapıp restart atma gibi sorunlar çıkara biliyor
ve hard format atsanızda düzelmiyebiliyor

Wink Wink
aklınızda bulunsun ozaman mutlaka zImage dosyasını yi cihaza flasher ile yukleyin tabi bu linkteki
kerneli geri yukleme işlemini yapın cihazınız büyük ihtimal ile düzelecektir

--------------------------------------------------------------------------------------

Şekil Yapıp Kafa Tutmak Senin İçin Tarzsa,Seni Şekilden Şekile Sokup Ayar Vermekte Benim İçin Farzdırr...!!!!!!!

Ue-Gazi

Çevrimdışı
Yeni Kullanıcı
Katıldı: 10/09/2010
Gönderiler:
Karma: 22
Cihazımımı 1000 MHz ile

Cihazımımı 1000 MHz ile OverClock yaptım. Cihazımda h-e-n ve Enhanced Linux Kernel For Power kurulu. Tabiki çeşitli diğer uygulamalarda kurulu. h-e-n' de çalışıyor. Hatta bugün Segate 1TB Taşınabilir HDD taktım HDD' nin üzerinden 720P film izledim. Smile Aynen bilgisayarda izlediğiniz gibi süper. Yakın zamanda USB' den çalışan DVD-RW alıp onuda deniycem. Smile Bakalım CD' den film izleyebilecekmiyim. Smile Tıkır tıkır çalışıyor. Aman nazar değmesin. Her ihtimale karşı N900' ün yedek alma özelliği ile sistem yedeğimide aldım. Keşke N900 için Acronis True Image, Norton Ghost v.s. Programlar Olsada sistem imajını alabilsek Smile Çökme falan olduğu zaman sağlam imajı yükle tamam Laugh

ULAŞ Bilişim ve Tasarım Hizmetleri ™

delimotorcu

delimotorcu kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 25/03/2010
Gönderiler:
Karma: 1132
eger ubuntu kullanıyor isen

eger ubuntu kullanıyor isen sunucu olarak ubuntuyu kullanıp rsync ile maemo nun yedeğini alabilirsin ben daha denemedim ama ilgini çekti isen bu linkte ARANEL hocam bir anlatım yapmıstı

http://meegoturkiye.org/icerik/nokia-n900-maemo-5-ve-ubuntuya-yedek-alma...

--------------------------------------------------------------------------------------

Şekil Yapıp Kafa Tutmak Senin İçin Tarzsa,Seni Şekilden Şekile Sokup Ayar Vermekte Benim İçin Farzdırr...!!!!!!!

Ue-Gazi

Çevrimdışı
Yeni Kullanıcı
Katıldı: 10/09/2010
Gönderiler:
Karma: 22
Evet o makaleyi inceledim.

Evet o makaleyi inceledim. Boş bir zamanımda bilgisayarıma sanal makina ile ubuntu kurup bu uygulamayı denemeyi düşünüyorum.

ULAŞ Bilişim ve Tasarım Hizmetleri ™

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
delimotorcu

Sanırım bizdeki sorun mount etmemesi, bazı arkadaşların görüyor, ama bizde çalışmamıştı.
Ben az önce çalıştırdım, Flashdisk + wireless mouse + usb klavye gayet güzel çalıştı, nasıl yaptığımıda şöyle söyleyeyim.
"Flashdisk" i telefona bağladım "HEN" i çalıştırdım sonra "High"+"Vbus on"+"Enumerate"+"mount" dedikten sonra "Flasdisk" in ışığı yanıp sönüyor, sonra "hen" i kapatmadan xterminali aç şu komutu yaz enterla

mount /dev/sda /media/sda1

bu olmassa şunu yaz

mount /dev/sda1 /media/sda1

sonra dosya yöneticisine baktığında görmüş olması lazım.
görmezse haber ver 3 tane deb dosyası var onu verecem onunla denersin

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

nr6630

nr6630 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 02/09/2010
Gönderiler:
Karma: 105
BİR BOMBA DAHA

EVET arkadaşlar H-E-N ıle telefonuma nokia n95 8gb yi bağladım vee gördü Laugh Laugh harika bişi ya yönettim gene aldım verdim harika aynen pc gibi bilginize tüm hafızalı telefonlarıda yönetebiliyosunuz flash disklerin dışında.. Hot Hot

N900 32GB MAEMO

Ue-Gazi

Çevrimdışı
Yeni Kullanıcı
Katıldı: 10/09/2010
Gönderiler:
Karma: 22
Teşekkür ederim MysD yarın

Teşekkür ederim MysD yarın ilk işim bu dediklerini denemek olaca. Sonucu buraya yazarım.

ULAŞ Bilişim ve Tasarım Hizmetleri ™

delimotorcu

delimotorcu kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 25/03/2010
Gönderiler:
Karma: 1132
MysD hocam ise yariyor

MysD hocam ise yariyor sorunsuz calisti

--------------------------------------------------------------------------------------

Şekil Yapıp Kafa Tutmak Senin İçin Tarzsa,Seni Şekilden Şekile Sokup Ayar Vermekte Benim İçin Farzdırr...!!!!!!!

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
çalıştıysa çok güzel.

çalıştıysa çok güzel. şimdilik böyle idare edecez artık, bu kodu devamlı yazmamak için bi çaresini bulurum.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

delimotorcu

delimotorcu kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 25/03/2010
Gönderiler:
Karma: 1132
ilginc bir olay mount

ilginc bir olay mount yani cikar deyip yolu gosteriyoruz h-e-n bunu otomatik yapmasi gerekiyor
ne ise bunada sukur

--------------------------------------------------------------------------------------

Şekil Yapıp Kafa Tutmak Senin İçin Tarzsa,Seni Şekilden Şekile Sokup Ayar Vermekte Benim İçin Farzdırr...!!!!!!!

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
evet mount dediğimiz de

evet mount dediğimiz de kendisi otomatik yapmasi lazım ama yapmıyor işte bazı arkadaşlarda sorun çıkmadı ama bizde var. neyse aynı şekilde çalıştıramayan arkadaşlar için şimdilik çözüm bu.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

oytun

oytun kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Topluluk Yöneticisi
Katıldı: 08/07/2010
Gönderiler:
Karma: 3092
hocam ben android de

hocam ben android de kullanıyorum,(sende kullanıyodun yanılmıyorsam) acaba bu mod boot varkende calısıyo mu? yoksa (manuel kurulumda ki gibi boot kullananlar için) baska bişeyler var mı?

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
bende android var kurulu

bende android var kurulu şuanda sen sadece depodan heni kur çalıştır açılmazsa flasdik yada bağladığın şey yukarda yazdığım http://goo.gl/DAXMd konuda ki kodu terminale gir görür başka bişey yapmana gerek yok.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

delimotorcu

delimotorcu kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 25/03/2010
Gönderiler:
Karma: 1132
MysD hocam peki hen de sanal

MysD

hocam peki hen de sanal usb mouse filan kullanmayi deneyebildinmi sonuc verdimi

--------------------------------------------------------------------------------------

Şekil Yapıp Kafa Tutmak Senin İçin Tarzsa,Seni Şekilden Şekile Sokup Ayar Vermekte Benim İçin Farzdırr...!!!!!!!

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
evet benim netbook un wireles

evet benim netbook un wireles mouse u vardı onu ve harici usb klavyeyi denedim telefonda sorun çıkarmadan gördü ve çalıştırdı.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

ugurcangokce

Çevrimdışı
Üye
Katıldı: 02/07/2010
Gönderiler:
Karma: 47
arkadaşlar ben de yükledim

arkadaşlar ben de yükledim h-e-n yalnız harici hard diskimin sadece ışığı yandı içini göremedim... mount etmek için verdiğiniz kodları da yazdım olmadı..daha sonra başka flash disk ile tekrar denicem....wireless mouse ile denedim yalnız onu da nasıl kullanıcaz nette sanal fare ile mi kumanda ediyorsunuz?

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
normal pc deki gibi kontrol

normal pc deki gibi kontrol edebiliyorsun browser de nette dolaşırken.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

ugurcangokce

Çevrimdışı
Üye
Katıldı: 02/07/2010
Gönderiler:
Karma: 47
biraz önce flash disk i

biraz önce flash disk i çalıştırdım şimdi wireless mouse deniyorum ama
''unable to connect , no file system available'' hatası alıyorum...

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
low speed hostmode olanına

low speed hostmode olanına tıklayarak devam et bende öğle çalışmıştı.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

ugurcangokce

Çevrimdışı
Üye
Katıldı: 02/07/2010
Gönderiler:
Karma: 47
vericinin ışığı yandı şimdi

vericinin ışığı yandı şimdi ama hala fare ile kumanda edemedim burdaki video da arkadaş fareyi imlecini ekrana getirmek için sanki başka bir program ı açıyor gibi :s http://www.youtube.com/watch?v=WPObDeZefpQ&feature=related sanırım o programı da buldum http://www.youtube.com/watch?v=fkCDyUO0sKQ&NR=1 bu video da mouse cursor die bi program ama depolarda bulamadım... siz acaba wireless mouse nasıl çaılıştırdınız ?

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
depodan "extmou" uygulamasını

depodan "extmou" uygulamasını yüklersen oda aynı işlemi görecektir. bağlantı kurarken de "h-e-n" den wirelers mouse taktıysan low speed hostmodun dan devam.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

ugurcangokce

Çevrimdışı
Üye
Katıldı: 02/07/2010
Gönderiler:
Karma: 47
arkadaşım çok soru soruyorum

arkadaşım çok soru soruyorum malum tlf canavar ondan ama bu extmou yu bulamadım bir türlü... hiçbir depoda yok... netten araştırdım bir tane buldum onunla da yüklenmedi bazı paketler yok diyor :s

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
Depo kataloglarından

Depo kataloglarından extra-devel kataloğunun aktiv etmen lazım, yoksa bu katalog sende, bu linkteki dosyayı yükle, telefonda çalıştır, eklesin cataloğu, http://goo.gl/m79eN yada telefondan giriyorsan direk tıkla buna, uygulama yöneticisi açılacaktır, ekledikten sonra, tekrar arama yap bulursun bu sefer. Yanlız işin bitince kataloglardan bu kataloğu pasifleştir aktif olmasın.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

ugurcangokce

Çevrimdışı
Üye
Katıldı: 02/07/2010
Gönderiler:
Karma: 47
ya kardeşim extras-devel

ya kardeşim extras-devel kataloğu ben de var ama senn verdiğin kataloğu da eklememe rağmen extmou diye aratıyorum ve bulamıyorum bir tane mouse support vardı onu da yükleyim dedim ama oda menü de gözükmüyor :s

araştırdım da extmou adı mouse support olmuş sanırım ama onu da yüklememe rağmen ekranda programı gözükmüyor :s

kuavo15

kuavo15 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
A-MeeGo
Katıldı: 28/03/2010
Gönderiler:
Karma: 326
@mysd birşey soracağım

@mysd birşey soracağım ?

şimdi bu heni telefona yükleyince kapatmama sorunu tekrar oluştumu sende ona göre kuracağım telefonuma ve telefon açılırken yazılar dökülüyormu bu uygulamayı yükleyince cevabını bekliyorum Wink

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ugurcangokce

Çevrimdışı
Üye
Katıldı: 02/07/2010
Gönderiler:
Karma: 47
ben yeni yükledim kernel i ve

ben yeni yükledim kernel i ve diğer istediği şeyleri de onaylayıp yükledim telefonumda bir sorun ile karşılaşmadım Wink

delimotorcu

delimotorcu kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 25/03/2010
Gönderiler:
Karma: 1132
@kuavo15hocam yeni

@kuavo15

hocam yeni versiyonda n900 acilirken yazilarin akmasi olayi normal uygulamalar gibi kuruluyor ve kaldiriliyor

bende kullaniyorum bir kac gundur suan icin sorun yok h-e-n ilk ciktiginda calismamisti simdi bu guncellenmis versiyonu calisiyor
eger calismazz ise xterminalden mysd nin bu topic deki 10 uncu mesajda verdigi kodlari gir sorunsuz calisiyor

--------------------------------------------------------------------------------------

Şekil Yapıp Kafa Tutmak Senin İçin Tarzsa,Seni Şekilden Şekile Sokup Ayar Vermekte Benim İçin Farzdırr...!!!!!!!

kuavo15

kuavo15 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
A-MeeGo
Katıldı: 28/03/2010
Gönderiler:
Karma: 326
peki yani telefon rahatça

peki yani telefon rahatça kapanıyor ve açarkende yazılar akmıyor değil mi ?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

nr6630

nr6630 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 02/09/2010
Gönderiler:
Karma: 105
SLM

slm benim telefon harici hiçbir komuta gerek duymuyor öyle x-termden falan,, neyi tıklasam h-e-n üzerinden direk çalışıyor.. Hot Hot

N900 32GB MAEMO

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
kuavo15 - ugurcangokce

ugurcangokce

eve gecince veririm linkini yuklersein. Zaten kurunca menuye bir ikon eklemiyor sen henden calistirdiginda o kendisi otamatik calisiyor, mouse cikacaktir kendisi.

kuavo15

heni yukleyince bir sikinti olmaz gayet guzel calisiyor. simdilik bir sorun yok. kapanip acilmama diye sorunu yok. yazilarin akmasi kesildi bende cikmiyor.

nr6630

sende direk calitiriyor, ama bende ve bazi arkadaslarda sorun yapti, o yuzden kodlari verdim ek olarak. bir cozumunu bulucaz umarim, hep boyle kodla ugrasmamak icin.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

kuavo15

kuavo15 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
A-MeeGo
Katıldı: 28/03/2010
Gönderiler:
Karma: 326
teşekkürler

teşekkürler Smile

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

kuavo15

kuavo15 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
A-MeeGo
Katıldı: 28/03/2010
Gönderiler:
Karma: 326
@ myhsd yüklediğme bin

@ mysd

yüklediğme bin pişmanım daha az önce ekran ışı çok karardı ve aza gözüküyor zor seçtim ve ekran ayarlarına geldim geri eski haline döndü şimdi ne yapayım;
şunlar var deinstall kernel- diye bişi var uygulamalrda ona tıklayıp kabul et diyeyimmi çünkü heni açtığımda error diyor vession la ilgili bişi söylüyor ,şimdi bu heni haldırsam telfonu kapatıp açsam açılırmı ki acaba pufff hem korkuom Frown hem gülüyorum Laugh ne yapmamı öneririsin?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ugurcangokce

Çevrimdışı
Üye
Katıldı: 02/07/2010
Gönderiler:
Karma: 47
@MysD kardeşim bekliyorum

@MysD kardeşim bekliyorum programı bn yükledim mouse support(extmou) yu çeşitili mouseları da denedim ama ekrana bir türlü mouse imleceni getiremedim .. Frown(

ugurcangokce

Çevrimdışı
Üye
Katıldı: 02/07/2010
Gönderiler:
Karma: 47
kardeşim deinstall kernel

kardeşim deinstall kernel açarsan h-e-n uygulaması siliniyor telefondan...
senn dediğin gibi telefonumda bir şey olmadı açılıp kapanabiliyor Smile
bir açıp kapat istersen en kötü telefona format atarsın Wink

oytun

oytun kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Topluluk Yöneticisi
Katıldı: 08/07/2010
Gönderiler:
Karma: 3092
msyd hocam, dedigini yaptım

msyd hocam, dedigini yaptım ve yine no such a file or directory. niye gormuyor anlamıyorum. yalnız side de oldu mu bilmiyorum, hen girişinde "your kernel has no proper matching version of hostmode API" version 20101110 reguired. kernel power v46 is suggested. buna override diyorum programı acıyor fakat altta yine warning: hostmode api version mismatch. diyor yine, belki alakası vardır. hocam bildigin gibi bende sadece android yuklu o kadar.

kuavo15

kuavo15 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
A-MeeGo
Katıldı: 28/03/2010
Gönderiler:
Karma: 326
@mysd benim sorunumda bu

@mysd
benim sorunumda bu şekilde bir bakın yukarıdaki mesajımı gördüysen ona ek foto

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

küçük resim
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

kuavo15

kuavo15 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
A-MeeGo
Katıldı: 28/03/2010
Gönderiler:
Karma: 326
ya telefonuma bişi olmaz dimi

ya telefonuma bişi olmaz dimi off çok korkuom delimotorcunun başına gelen olay bende başıma gelirse hayatta çözemem zimage falan :S

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ugurcangokce

Çevrimdışı
Üye
Katıldı: 02/07/2010
Gönderiler:
Karma: 47
arkadaşlar ben bu sorunu

arkadaşlar ben bu overide hatası sorununuu şöyle çözdüm application manager dan güncelleme yaptım h-e-n in bir güncellenmesi var onu yükledim sonra menü de h-e-n in yanına deinstall kernel geliyor ona tıklayarak h-e-n siliniyor sonra tekrar aplication manager dan h-e-n yüklemeyi seçtim ve kernel ve istediği diğer onaylamalara evet dedim sonrasında overide hatası gelmedi ve flash diskler çalıştı ayrıca telefonumda hiçbir bozukluk olmadı Wink

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
kuavo15 silip yeniden

kuavo15

silip yeniden yuklemeyi dene olmazsa ben eve gecince bir kac dosya veririm onlari yuklersin

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

kuavo15

kuavo15 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
A-MeeGo
Katıldı: 28/03/2010
Gönderiler:
Karma: 326
orunumu şu şekilde çözdüm

sorunumu şu şekilde çözdüm telefona reset attım program kendine geldi samsun pl50 foto makinamı bağladım içindeki bütün resim ve videoları okuyor mükemmel fakat kingston 2gblık belleğimi okumadı

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

oytun

oytun kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Topluluk Yöneticisi
Katıldı: 08/07/2010
Gönderiler:
Karma: 3092
arkadasım reset attım derken,

arkadasım reset attım derken, ben reboot yaptım olmadı, sildim yeniden kurdum olmadı, hala aynı.

kuavo15

kuavo15 kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
A-MeeGo
Katıldı: 28/03/2010
Gönderiler:
Karma: 326
hiç bir işlem uygulamadım

hiç bir işlem uygulamadım biraz sinirim bozulmuştu sonra hadi bir reset atayım dedim ve çalıştı...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

oytun

oytun kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Topluluk Yöneticisi
Katıldı: 08/07/2010
Gönderiler:
Karma: 3092
mysd hocam, maemo talk da

mysd hocam,
maemo talk da soyle bi çözum onermişler, ne diyosunuz
Go to the multiboot threads, and the power kernel threads, and read. Your problem is only indirectly connected to h-e-n. Your problem is that you obviously aren't listening to the fact that with multiboot installed, there are special steps you have to take before you can boot with power kernel. If you can't figure out how to do that, you don't need multiboot, so my recommendation is uninstall multiboot (or bootmenu, or both if for some reason you installed those), THEN reboot, THEN reinstall power kernel again, and then reboot again. If you aren't willing to figure out how to make Multiboot load the power kernel, something there's plenty of information on, then you should just uninstall multiboot. And if you go that route, you should go through all of the above steps. If you don't do them, in that order, **** might still not work, and then everyone will be less happy.

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
oytun --

Bu vereceğim linkten "rar" dosyasını yükle, içerisinde 3 adet "kernel" dosyası var, bu 3 "kernel" dosyasını telefonuna atıp kur, sonra telefonu kapat yeniden aç, "h-e-n" yüklü değilse kur bir daha dene bu sefer görmesi lazım.

http://goo.gl/WZeP6

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
ugurcangokce ---

buyur burdan direk yükleyebilirsin "extmou" uygulamasını http://goo.gl/H4Lg3
yükledikten sonra menüye bir iconu eklenmez orda bulamazsın sisteme yerleşiyor.
sen sadece mouse yi bağla telefona "h-e-n" i çalıştır "Low speed hostmode" ye tıklayarak devam et o kendi çıkacaktır mouse imleci ekrana. eğer mouse yi tanımazsa çıkmaz haberin olsun.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs