- Yorum yazmak için giriş yapın veya kayıt olun
selam arkadaslar oncelikle nasilsiniz diyerek bir hal hatir sorduktan sonra sorunuma geceyim:
telefon normal olarak masanin ustunde yatagin ustunde vb gibi acik bir sekilde durdugunda herhangi bir sorun yok fakat telefonu cebime koyunca isler degisiyor maalesef telefon cebimdeyken surekli kapanma sorunuyla karsilasiyorum bu durum bu aralar oldukca sk gerceklesmeye basladi telefonu acik sekilde cebime koyuyorum 5 dk sonra cikariyorum bakiyorum ki kapanmis ben acik saniyorum ama o kapali ve bu durum canimi cok skmaya basladi sizce neden kaynaklaniyor olabilir bir fikri veya yardim edebilecek olan var mi..?
onceden boyle bir sorunum yok son aylarda bu sorun cereyan etmeye basladi.
telefonumda yuklu oyun ve programlari da yazayim ki sorunun cozumunu bilen icin kolaylik olsun:
conky
cutetube
ines
km player
nfsu
tweak flash
xarchiver
freOffice
recorder
sudoku
bir de telefonum x terminal ile overclock yapilmis durumda (900 mhz)
yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum simdiden cok tesekkur ederim saygilar hayirli geceler...
Telefonda aşırı bir ısınma yoksa, bataryadan kaynaklanıyordur.
Bataryayı takınca boşluk varmı hiç, yani salllanma ihtimali varmı yuvada, sallayınca kapanıyormu onu bir dene, diğeri ise bataryayı çıkart ve bataryanın üstündeki iletkenliği sağlayan 3 tane kıskaç olan yuva var onları toplı iğne yardımıyla bir birene yaklaştır boşluk yapmışsa da sallantıda kapanıyordur.
Birde alttaki linkte böğle bir konu mevcut orayada bir gözat istersen.
http://www.meegoturkiye.org/forum/uzman-arkadalardan-yard%C4%B1m-bekliyo...
hocam verdiginiz linki inceledim...
ayrica telefonu saga sola asagi yukari oldukca sert bir sekilde salladim kapanmadi
zaten cihaz elimdeyken hergangi bir yerde duruyorken falan kapanma sorunu olmuyor ama cebe girdi mi isler degisiyor cebe alerjisi mi basladi ne anlamadim ki -pokemondaki pikacu gibi oldu herhalde
-
saka bi yana da sorun boyle elimde telefon acik cebe koyuyorum cok degil ya 2 dk sonra bakiyorum tel kapanmis bir de cok nadir belki bir belki iki kez kizagi kapatirken kapanma olmustu bu kadar cogunlukla cepte yasiyorum bu sorunu
salladigimda kapanmadigi icin bataryanin tirnaklariyla henuz oynamadim ama bilmiyorum baska birseyden olabilir mi hocam kullandigim program vs daha gecen hard format attim ve yukarida yazdigim programlar var
cok sinir bozucu bi durum siz telefonu acik zannediyosunuz ama tel kapali ![]()
Sabit bir yerde dururken sıkıntı yapmıyor, hareket ettirirken veya cebinizdeyken kapanıyorsa yazılımsal olmamalı. Sabit dururken bu durumla karşılaşıyor musunuz hiç?
hayir sabit dururken boyle bir sorun yok ne bilim telefon elimdeyken telefonla ugrasirken veya telefon normal biryerde dururken kapanma yok ya da ne bilim mesela telefonu 1-2 metreden yatagin uzerine attigimda da birsey olmuyor birtek cebimdeyken bu sorunla karsilasiyorum anlamadim gitti acaba diyorum cepte skisinca mi oluyo ama onceden boyle bir sorun yoktu son aylarda ortaya cikti
eger sorun donanimsalsa nasil bi sorun olabilir ki hani batarya bollasmasi olsa telefonu yataga attigimda veya gunduz yaptigim gibi sallayinca da kapanmasi gerekir diyorlar ama oyle birsey olmuyor
bir onceki mesajimda saka yollu paylasmistim ama gercekten de oyle gibi bu telefon pikacu gibi oldu herhalde cebe girmek istemiyor..!
sizin ne gibi bir oneriniz var hocam..?
Bir ara benin telde yapmisti böyle, bataryayi cikardim ve batarya yuvasinda iki adet sabit tutmasi icin tel var yada yitici vs onlarin ikisinide ileri yittim sorun halloldu,ins senin sorununda böyle hallolu.ama bu sekilde hallolmaz ise isinmadn kapanma ihtimali bayagi yüksek,,
evet arkadaşlar sorun büyük ihtimal batarya bollaşmasından kaynaklanıyor çunku bazı kapanmalarda telefonun dili de değişiyordu az önce sizin dediğinizi yapmak için bataryayı çıkarttım ve o ıkı tutucuyu bıraz ılerı ıttım ve bataryayı sıkıştırdım teli açtığımda dil yeniden değişmişti demek ki sorun bataryadaydı zaten kapağı açtığımda telefonu ters çevirdim ve batarya yerinden çıktı
tüm bunları az önce yaptığım için henüz sorunum çözüldü mü çözülmedi mi bilmiyorum ama ben çözüldüğüne inanıyorum o yüzden şimdiden tüm ilgilenenlere çok teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum..
Telefonla birlikte gelen Orjinal Battary a yuvadan düşmez, sonradan orjinal diye alınan bataryalar yapıyor, onlar biraz küçük sanırım tırnakları tutmuyor.
Zaten Saat ve Tarih soruyorsa muhtemelen batarya sorunu ya tırnaklarda sorun var yada bataryadan kaynaklanan sorun.
yardimci olabilmissek ne mutlu bizlere gercekten ,meegotürkiye,ve buradaki üstatlar cok degerliler ve ellerinden geleni yapiyorlar.
Arkadaşlar merhaba. Benim telefonum kendi kendine işlem yaparken kapanıyo kendi kendine açılıyo ve warning unexpected kernel bişe diy bi türlü öğrenemedim dil değişikliği falan olmuyo LÜTFEN yardımmmmm... ![]()
Bu dökümanda yazılanları uygulayınız:
http://www.meegoturkiye.org/dokumanlar/nokia_n900_ile_kernel_kurulumu
hocam bendeki bataryanin orijinal oldugunu dusunuyorum gerci telefonun ikinci sahibiyim ama libyaya giden sofor bi abi vardi 3 ay falan kullanmisti ondan almistim telefonu onun da batarya degistigini dusunmuyorum
gerci sorunum halloldu cok sukur bataryayi tutan tirnaklari biraz ittirdim ve problemi cozdum ![]()
.
.
.
evet aynen oyle ben de telefonu aldigimdan beri bu sitedeyim -gerci bu aralar okulun yogunlugundan pek takilamasam da- hemen hemen tum sorunuma cozum bulmusumdur ne diyelim iyi ki varsin meegoturkiye ![]()
- Yorum yazmak için giriş yapın veya kayıt olun

Son girdiler
39 dak 15 sn önce
4 dak 56 sn önce
2 saat 31 dak önce
3 saat 53 dak önce
3 saat 53 dak önce
6 saat 24 dak önce
6 saat 29 dak önce
6 saat 30 dak önce
6 saat 53 dak önce
6 saat 56 dak önce