- Yorum yazmak için giriş yapın veya kayıt olun
n900ün lcd ve dokunmatik arızası, ayrıca yazılım ve diğer sorunları olanlar bana ulaşabilirler. 0537 404 60 74 numaram.
Edit;
kamerası bozuk olan arkadaş burdan yazabilirsin. su kaçtıktan sonra mı sisli göründü. lensin içi buhar kapmış olabilir yeni kamera takarız orjinalini bulabilirsek
Edit;
direk telefondan değilde burdan yazarsanız sevinirim. başkalarındada aynı sorunlar olabilir yardımcı oluruz
evet benim uzun zamandır sıfır aldıgım cıhaz kendini kapatıyor ve acılmıyor ancak bataryeyi cıkarıp tekrar taktıgımda ancak acabılıyorum self format attım olmadı hard format attım olmadı nokia servisine gonderdim self format attım deyisen olmadı halen kedini kapatıyor ınsallah benim bu sorunumu cozersin
bataryayı değiştir 5800 bataryaları aynı bide öyle dene batarayayı çıkarıp telefondaki sarı metalleri temizle oksitlendiyse. ondan olabilir yoksa yazılım sorunudur. eğer overclock yaptıysan fazla yüklendiysende öyle bi hata kalmış olabilir. fazla ısınmadan işlemci kendini kapatıyo
abicim cıhaz daha sıfır ılk aldıgımda boyle bir sorunu vardı ozanalar ovarclok neyın nesiydı bile bilmiyordum batarya konusunda ıse soyledigin islemler yaptım ama sanki halen ilk aldıgım gibi kendini kapatıyor
Arkadaslar yorum yazarkan bir onceki yorum mesaji size ayitse, Duzenle secenegini kullanarak ekleyeceginiz mesaji altina Edit; diyerek ekleyebilirsiniz. ![]()
Yorumlar duzenlenmistir..
neden kapandığını şuan çözcek değilim ama tam format atıp sistemi yükledinmi? eğer yaptıysan donanımsal bi sorunu var onu burdan bulmak güç. ilk aldığında öyleyse niye aldın onu merak ettm. benm elmde bi nokia var o da kapanma sorunu yapıyodu formatlayp fw attım düzeldi
boyle olacagini bilseydim alirmiydim aslinda hane derlerye insan bazen aptal olur benimkide benim durumunda boyle bir durum ben ilk aldigimda soyle zannettim acaba ayarlardan olan bir sey o zaman dil ingilizceydi turkce yapip olur diye dusundum bizim bildigimiz flesherle pr 1. 3 yukledim devalerca hard fuormat vanilla tabi diyarbakir nokia servisine gonderdim onlarda programi yulediler ama nafile
süreklimi aynı sorunu yapıyo kullanırken ne kadar zaman kapanmadan kullanabiliyosun?
soğuk bi ortama sok bataryayı çıkarıp buzdolabına koy kapak açık şekilde yarım saat dursun sonra çıkar tak aç eğer uzun süre kapanmazsa haber ver bişey çözmeye çalışıyorm
oncelikle ilgiledigin icin cok tskur ediyorum cihazi kullanmiyorum kac kez kullandim cebindeyken yda masa uzerine koydugumda herhangi bir yere koydugumda yda yada kayar elle tus kilit attigimda bu kapanma oluyor mesela bazen on kere tus kilidi elle atoyorum kapanmiyor bezande 2 yada 3 kez attigimda kapaniyor bu belli olmur kapanmasi yani sonuc olarak kapaniyor
gecenlerdeili cikan version pr.1.1 yukledim kapanmadi ama bu sferde sim karti gormedi diyer tum surumlerde kapaniyor ya sanki sistem kaldirmiyor diyer versioan lar bu gun telefonu tamirciye teslim ettim ordan bir sonuc cikacaginda zanetmiyorum sans iste
N900 Telefonum Sim Kartı görmüyor ve İmei Numarası kaboyuyor. PR1.2 Versiyonla Flashladığımızda sorun gidiyor ancak bir müddet sonra tekrar aynı sorun çıkıyor. Telefon'u Ankarada uzman bir servise bıraktım ve Sim Entegresinden kaynaklandığını söyleyerek Entegre getirtip değiştirdi ama sorun 3 gün sonra tekrar çıktı. Bu sorun giderilebilicik sorunmu? Lütfen yardımcı olun.
Gecmis olsun aramiza hos geldin..Anakartin degismesi gerekiyor bununla ilgili bi konu acmistim yapilabilecek hic birsey yok anakarti degistirmekten baska..n900 un kronik kanser gibi yayilan en baba problemi olur kendileri..
http://www.meegoturkiye.org/forum/all-telephony-functions-including-emer...
Kardeş! Ana Kart nerede değiştirilir ve maliyeti ne olur?
kardes anakart deyisimi baya maliyetlidir ben senin sorununu yasadim bendeki problem sinkart i bir turlu tanimiyor tanisada mesela internete girdigimde filan baglanti koputor yada sebeke gelip gidiyordu
oncelikle pr1.3 ten onceki versiyonlai yukler isen simcardi yazilimsal olarak gormuyor
ben de ankarada balikcioglu carsisina goturdum banada simkart taiklan ayaklardan oldugu soylendi bende bu onarim yapan yeri gozum tutmadigi icin istanbulda bir yere gonderdim
sorun cihazi yazin cebimde tasidigim icin nemden devrelerde oksitlenme olmus oksitlenmeyi temizlediler sorun cozuldu
@yorkashton dostum istanbulda mısın ben sadece ekran camını değiştirmek istiyorum bana bi fiyat verirsen,servis misiniz dükkanın mı var?
Benim telefonda da ana kart problemi var.Şebeke gidip, geliyor.Sim kart görmüyor.Tamir için sizin gönderdiğiniz adresi verebilir misiniz?İstanbul avrupa yakasında oturuyorum.
Adresi buldum teşekkürler.
CONTAC MOBILE
firmamiz istanbul dogubank ishanin da
Contact Mobile Elektronik
Hamidiye Cad. Doğubank iş Hanı Kat: 3 No: 328
Sirkeci, İstanbul
(212) 528 93 34 - (212) 520 45 11
Faks : (212) 520 45 12
Email : info@contactmobile.net
Contact mobile elektroniğe N900 göndermiştim. Bu gün haberleştim. Dahili kart entegresi bozukmuş. 125 Lira masrafı var. Bir haftadan teslim ederiz dediler. Telefonun sorunu ise: İşletim sistemi ve formatlama yüklendiği halde telefon hafızanın hepsini görmüyor ve kısa zamanda çöküyordu...Aynı sorun olanların bilgisine...
ben n900'ümü bilgisayara bağladığımda telefonunuzda çok sayıda mesaj var, telefonunuzun yavaşlamasına yol açabilir diye bir uyarı çıkıyordu.
'yer aç' seçeneğinden mesajlarımı bilgisayara aktarıp, silmesini sağladım. en sonunda sildikten sonra telefonu yeniden başlattırdı ve ondan sonra telefondan sms gönderememeye başladım.
tepede saatin yanında üzerinde çizik olan sim kart işareti çıkmaya başladı. arama ve interneti kullanabiliyorum ama sms atamıyorum.
yine yukarıda yazanlar gibi anakart problemi midir, yoksa daha hafif bir sorun olabilir mi?
teşekkürler.
edit: Formattan sonra sorun çözüldü, tekrar teşekkürler.
hocam senin sorunun yazılımsal gibi duruyor bence dosyalarını yedekle ve N900 e hard format at bu sorununu çözecektir
hard formatın tüm dosyalarını sildigini unutma
hard format için bu konuyu incele
http://meegoturkiye.org/forum/5-ad%C4%B1mda-hard-format-atarak-fw13%C3%B...
Yukarıda da belirttiğim gibi sim kart görmeme ve şebeke gitmesi hatası sebebiyle contact mobile servisine götürdüm.15 gün serviste kaldı ve telefonda problem olmadığını bataryadan kaynaklanan problem olduğunu söylediler.Başka batarya kullandım problem aynen devam ediyor.Bildiğiniz başka servis var mı?
bursadayım camı dediğin dokunmatiği uygun fiyattan değişimi olabilirdi. buraya fazla girmediğim için cevaplayamadım. öncelikle bana güvenp telefonu kargolayacaksınız gerekirse. hatta bazı durumlarda team viewrele bile tamiri mümkün olanlar var. senn sorunundan çok yaptım. dokunmatik veya erkan arızası değişiminde n900ün her zerresini değişimini yaparız. http://www.facebook.com/pages/YORK-Bilgisayar-Elektronik-Bursa/171155899...
gps çalışmıyor; henüz hard format attım ve maps programıkayseride çandır diye bi yerde olduğumu idda ediyor, nedeni ne olabilir? donanımsal bir arıza öngörüyosanız çözümü var mıdır?
Arkadaşlar benim telefonu 40 cm den düşürdüm. Şimdi hiçbir şekilde açılmıyor. şarja takınca yeşil ışık sürekli yanıyor. Telefonun verdiği tek tepki bu. flash format atsam düzelirmi diyerek denedim ama p.c telefonu görmüyor. Telefonda da bağlantı işareti gelmediği gibi yine sadece yeşil ışık sürekli yanıyor. Bende bir tane daha N900 var onun bataryasını taktım denedim yine nafile.
Rehberim, resimlerim, ve birçok datam var telefonda. Telefondan vazgeçtim onlraı kurtarabilsem onada razı olucam. Lütfen bana bir yol gösterin.
- Yorum yazmak için giriş yapın veya kayıt olun

Son girdiler
38 dak 52 sn önce
4 dak 33 sn önce
2 saat 31 dak önce
3 saat 53 dak önce
3 saat 53 dak önce
6 saat 24 dak önce
6 saat 29 dak önce
6 saat 29 dak önce
6 saat 53 dak önce
6 saat 56 dak önce