n 900 format

23 cevap [Son gönderi]
nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103

selam arkadaslar n 900 almıstım ben ıkıncı el format atayım dedım ılk 3 lınkten ındırdım su lınte sorun var sanırım ındırme olmadı duzgu calısanı varmı kopyalayabılırmısınız
http://goo.gl/jbWx8 adresinde verilen, rar dosyasını indiriyoruz.

rar'daki istediğimiz dosya ismi: “Formatlayip PR1.3u Yukle.bat”

burda verlmıs olan
http://goo.gl/jbWx8 lınkını tıkladıgımızda ıstedıgımız dosya ısmı olan formatlayıp pr1.3 yukle.bat dıye bır yer cıkmıyor kı ındırme yapayım

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
Süresi dolduğundan silinmiş

Süresi dolduğundan silinmiş sanırım o dosya, bu linkten yükleyebilirsin.

http://goo.gl/7Hzdj

"Link Güncellendi"

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
merhaba

http://goo.gl/7Hzdj MSYD tesekur ederım verdıgınız bu lınkten formatlayıp pr1.3 ındır bat dosyasını ındırdım cok kısa surdu dogrudur degılmı sormadan sıze yapmayım dedım Tıklamamla ınmesı bır oldu Wındows toplu ıs dosyası boyut 779 bayt yazıyor.Daha oncede
http://tinyurl.com/yju3kxf adresınden once Maemo Flasher-3.5 Tool for Fremantle and Diablo, installation package for Windows 7, XP and Vista (x86, 32-bit)” yazan yerı tıklayıp ındırdım Boyut 3.46 MB Sonra http://tinyurl.com/ycgq56a adresınden çıkan ekrana imei numaramı gırdım. Bizi karşılayan listeden “Latest Maemo 5 Global release” dosyasını indirdım.Boyutu 190 MB. Sonra http://tinyurl.com/ycgq56a adresınden Latest Vanilla version of the eMMC content” dosyasını ındırdım.Boyutu 249 MB Bunların hepsını nokıa n 900 format dıye bır klasor acıp masa ustunde bır klasore kaydettım.
Şımdı bunları aynen su sekıldemı uygulıycam
Telefonumuzu kapattıktan sonra “U” tuşuna basılı tutarak usb kablomuzu takıyoruz. Ekranda usb simgesini ve ışığın yandığını gördükten sonra “U” tuşunu bırakıyoruz. Böylece telefonumuz bilgisayara bağlanmış ve format işlemine hazır hale geliyor.

Not: Eğer bilgisayarımız Nokia N900'ü tanımadıysa, http://europe.nokia.com/support/product-support/cable-drivers/driver-for... buradan Nokia Cable Driver'ı öncelikle bilgisayarımıza kurmamız gerekiyordur.

6- .bat Dosyasını Çalıştırıp Formatlama İşlemine Başlıyoruz

“Formatlayip_PR1.3u_Yukle.bat”ı çift tıklayarak çalıştırıp işlemin tamamlanmasını bekliyoruz.

7- Formatlama İşlemi Tamamlandı

Formatlama işlemi tamamlandığında, komut ekranında bizi uyaracaktır. Telefon kendi kendini yeniden başlatacaktır. Eğer başlamaz ise telefonunuzu bilgisayarınızdan ayırın ve bir süre bekledikten sonra kendiniz açınız.
Bu sekılde yapıcam ve formatlama olucak degılmı.Yenı aldım ve ılk kez yapıcagımdan bır daha aclmaz dıye koktum bana yardımcı oldugunuz ıcın once sıze sorayım demıstım .Fromda okudugum kadarınla n 900 prefesoru dıyebılırım sıze .Yıne forumda okudugum kadarınla bırısı formatlama yaptıktan sonra kare kare pembe sekıller cıkmıs ekranında cmdsı mı ne sıfırlanmıs butun menusu kare kare olmus formattan servıse bıle yolamıs yapamamıslar sız cozmussusnuz.Benım telefonun oyle bır seyı olmaz degılmı formattan sonra ben daha formatı yapamadım oyle bısey sey olursa ben nasl duzeltırım Tesekkur ederım ılgılınedıgınız ıcın Hersey dogru ındırdıysem formata baslıycam sıze sorayım son bı demıstım

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
Evet 1" formatlayıp pr1.3 "

Evet 1" formatlayıp pr1.3 " dosyasının boyutu okadar, bir yalnışlık yok.

NOT;

" formatlayıp pr1.3 "dosyasını yeniden indirmeni tavsiye edecem, diğer indirdiğin " formatlayıp pr1.3.bat" dosyasında ki versiyon kodunu değiştirip senin indirdiğin global olanı yaptım, bu alttaki linkten " formatlayıp pr1.3.bat " dosyasını yeniden indir.

http://goo.gl/T6QBE

önceden indirdiğin dosyalardan "Maemo Flasher-3.5" dosyasını pc ye kurmayı unutma. daha sonra formatlama işlemlerini yap.

Eksiksiz ve hatasız yaptığın sürece bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum.
Eğer yinede oldurda formatta bir sıkıntı olursa, sorunları ve hataları, paylaş ki yardımcı olmaya çalışalım.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
Formatlayıp pr1.3 dosyasını

Formatlayıp pr1.3 dosyasını ındır batı yenıden verdıgınız lınkten ındırdım.775 bayt boyutu eskısını masa ustune actıgım klasorden kaldırıp bunu koydum .Bu arada sıze ıyıkı sormusum Maemo flasher3.5 dosyasının pc ye kurulcagı yazmıuordu bende kurmamıstı sadece ındırmıstım .masa ustunde acıtgım klasore topladıgım yerde maemoflasher3.5 dosyasını calıstır dedım.Tanımlaynmayan bır program bılgısayarınıza erısmek ıstıyor ızın veri tıkladım.Sonra next tıkladım.Sonra ı agceept the agree tıkladım.Sonra next sonra yenıden next cıktı sonra ınstall tıkladım Sonra fınısh tıkladım kapandı. Pc ye kurma dedıgınız sanırım bu dımı bunu klasorun ıcınde yaptım olmustur sanırım dımı.Sımdı baska eksıgım yoksa
Şımdı bunları aynen su sekıldemı uygulıycam
Telefonumuzu kapattıktan sonra “U” tuşuna basılı tutarak usb kablomuzu takıyoruz. Ekranda usb simgesini ve ışığın yandığını gördükten sonra “U” tuşunu bırakıyoruz. Böylece telefonumuz bilgisayara bağlanmış ve format işlemine hazır hale geliyor.

Not: Eğer bilgisayarımız Nokia N900'ü tanımadıysa, http://europe.nokia.com/support/product-support/cable-drivers/driver-for... buradan Nokia Cable Driver'ı öncelikle bilgisayarımıza kurmamız gerekiyordur.

6- .bat Dosyasını Çalıştırıp Formatlama İşlemine Başlıyoruz

“Formatlayip_PR1.3u_Yukle.bat”ı çift tıklayarak çalıştırıp işlemin tamamlanmasını bekliyoruz.

7- Formatlama İşlemi Tamamlandı

Formatlama işlemi tamamlandığında, komut ekranında bizi uyaracaktır. Telefon kendi kendini yeniden başlatacaktır. Eğer başlamaz ise telefonunuzu bilgisayarınızdan ayırın ve bir süre bekledikten sonra kendiniz açınız.
Bu sekılde yapıcam ve formatlama olucak degılmı

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
Aynı anlatımdaki gibi

Aynı anlatımdaki gibi yaptığın sürece yükleme gerçekleşecektir.
bir sorunla karşılaşırsan yardımcı olmaya çalışacam.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

Mellkor

Mellkor kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
A-MeeGo
Katıldı: 11/04/2012
Gönderiler:
Karma: 390
Bu arkadas n9 un flash

Bu arkadas n9 un flash kismina bakiyor olmasin sakin

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
tesekur ederım msyd dun

tesekur ederım msyd dun yoktumda hastaydım bu aksam ıyı olursam yapıcam sıze haber verırım olup olmadıgını umarım olur

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
MSYD

MSYD Ben verdıgınız lınklerden hepsını ındırdım masa ustunde klasor olusturdum maemo flasherı calıstır deyım ınstallarınu kurdum.Bugun ara baglantı kablosunu takıp hard format atayım dedım laptopta aygıt surucu yazılımı aranıyor dedı sonra wındows aygıt surucu yazlımını buldu yukluyor dedı sonra aygıt surucu yazılımı yuklerken hata olustu aygıt surucu yazlımı yuklemesı basarlı olmadı dedı:( basta bı baglasam ıcındekı resımlerımı falan alıcaktım tekrar cıkardım taktım telefonda pc suıt mod yıgınn bellek mod cıktı pc sutıde mod sectıgımde aygıt surucu yazılımı defalarca cıkarıp takmama ragmen yuklenmıyor blootooten pc yı eslestıreyım dedım ordanda resım alıs verısı oluyorda vıdeo falan olmuyor nasıl yapıcaz laptopum wındosw vısta ıntel core2 duo 2.2o ghz 4 gb ram vındows vısta laptop acer 6930G modelı 2009 yılında almıstım bu laptopla telefon uyummu saglamadı acaba baskada bılgısayarım yok:(daha telefonla usb kablosunla ara baglantı olmuyor bakalım format nasıl atacam yardımlarınızla olucak umarım

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
Nokia'nin sitesinden "Nokia

Nokia'nin sitesinden "Nokia cable driver" dosyasini indir ve pc ye kur ondan sonra yuklemeyi dene

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
Nokıa cable drevırı ındır

Nokıa cable drevırı ındır yazdım google cıkan nokıa sıtensınden ındırdım kısa bır pragmadı ındı hemen sonra calıstır dedım next falan dedım kuruldu kurulurken bı ara kırmızı bı uraı cıktı sonra next deyınce kapandı urarı kuruldu masa ustune yada herhangı bı yere ındımı gormedım ındıgını sonra usb kablosunu taktım.telefonda yugun bellek pc sutıte belllek dıye ıkı secenek cıkıyor taktıgımda onceden nokıa p c suıte de kurmustum nokıa pc sut prgramını acıp telefonu yedekleme yapıcaktım ara kablosunla baglantı kuru sectım ara kabloyu taktım usbden yıgın bellek sectıgımde telefonda uygunsuz moddan baglandı bellek kulanımda yazdı defalarca takıp cıkarıp yenıden taktım usb kablosunu bır kere laptopun ekranında n 900 ıcını gordum resımler falan yazıyordu resımlerı tıkladım tanınmayan resım formatı yazdı laptopta gerı geldım menu gıtmıstı anlıycagınız bu nokıa 900 ara baglantı kablosunla baglamak ne zormus ya nerde yanlıs yaptımkı olmadı bu eskıden bı samsung u 600 vardı taktımmı baglanırdı ara kablosunla blootten baglanınca baglanıyor telefonun ıcını falan herseyı goruyorum ara kablosu olmuyor hard formatı blooteen userınden atsam lurmukı yada usbden bu baglantıyı nasıl yapıcam nerden ındıreyım bıde sısın soylıycegınız yerden ındırıreyım lınk verırısenız baya hızlı ılerlıyorum bende dımı 1 haftada kurucak pragmları ındrıdm hard formatta lazım olcak 1 haftada ara baglantıyı yaparsam olucak umarım:)

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
nokıa cable drıverın tavsıye

nokıa cable drıverın tavsıye ettıgnız bır ındırme ınkı varmı

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
LAPTOPUMA VIRUS GIRMIS

LAPTOPUMA VIRUS GIRMIS SANIRIM ACER VAR OTOMATIK TES TUSLA FORMAT ATMA OZELIGINLE FORMAT ATTIM LAPTOPUMA SONRA NOKIA SITESINDEN NOKIA CABEDRIVERI YUKLEDIM USB ARA KABLOSUNU TAKTIM ONCE YINE TANIMADI SONR ATAKIP CKARDIM YENIDENPC DE NOKIA N 900 BAGLANDI YAZDI TELEFONDANDA TAKINCA PC SUIT MODU SECTIM DOGRUMUDUR .YANLIZ ANLAMADIGIM BALANDI YAZDIGI HALDE NE TELEDONDAN PC YE NE PC DEN TELFONA BIR VERI AKTARIMI YAPILCAK YER YOK ONCEDEN NOKIA PC SUIT YUKLUYDU BUNU YIN YUKLEMEM LAZIMMI TELEFONDAKI RESIMLERI MUZIKLERI PC YE AKTARICAM TELEFONA FORMAT ATTMADAN ONCE N KADAR UGRASIRAN BIR TELEFONMUS BU YA SIRF BUNUN ICIN LAPTOMUA FORMAT ATTIM YENIEN YUKLEDIM NOKIA CABLE DRIVERI USTELIK BUSEFER TANINDI YAZDI FAKAT ORTADA BIR ILETISIM YOK TELEFONLA PC ARASINDA YARDIM EDIN YA NIYE BU KADAR KARSIK BU NOKIA NEFRET ETTIM YA LANET OLSUN NOKIA N 900 CIKARANLARA ALDIGIMA TELEFON DEDIGIN BIR SEYLERI YUKLEDINMI KABUL EDER OLUR BU NE YA

TrayhopeR

TrayhopeR kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
A-MeeGo
Katıldı: 27/01/2012
Gönderiler:
Karma: 364
@nokiagirlhttp://static.fjcd

@nokiagirl

MeeGo Developer , Nokia N9 Owner Smile

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
n 900 cable drıverı

n 900 cable drıverı ındırdıkten sonra telefondakı resımlerı dosyaları pc ye yedeklemek ıcın nokıa pc suıt de ındırmem lazımmı pc ye arkadaslar MYSD nerdesın

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
Pc ye yedeklemek için "Nokia

Pc ye yedeklemek için "Nokia Suite" yi kullanabilirsin.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
Gunaydn MysD laptopuma format

Gunaydn MysD laptopuma format attıkta sonra nokıa cable drıverı kurdum nokıa pc suıtıde ındırdım laptopa telefonun yedegını aldım cablo drıver calıstı .Şımdı yenıden 4 hard format dosyalarını ındırıyorum.Sızın godnerdıgınız formatlayıp pr1.3 yukle bat 567 baytlık dosya lınkı yıne sılınmıs calısmıyor .Tekrar gonderebılırmısınız suresı doldugundan calsımıyor dıye yazı cıktı bu lınkte Süresi dolduğundan silinmiş sanırım o dosya, bu linkten yükleyebilirsin.

http://goo.gl/7Hzdj

"Link Güncellendi"
Ayrıca bısey daha sorucaktım laptopuma kurdugum nokıa pc suıtte nokıa telefonunuzun yazılımını guncelleyın dıye bır yerı var tıkladım bıseyler ınmeye basladı ara kablosu takılıyken sonra ıptal edım ındırmedım calsıyormu dıye denedım.Burdan ındırme yapsam ne ınıyor hard format yazılımımı? ben yınede bu 4 lınkı ındırıp hard format atacam umarım basarılı olurum suana kadar hersey yolundasayenızde bı tek formaltayıp pr1.3 yukle bat dosyası kaldı onuda gonderırısenız kuruluma gecıcem tesekkurler

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
Nokia suite ile güncelleme

Nokia suite ile güncelleme yaparsan, sadece yazılımı günceller hard format atmaz, yani telefonundaki "resim, video, özel dosyalar vs," silinmez olduğu gibi kalır.

Diğer işlem için aslında o linki ben sildim, demiştim ya değişiklik yaptım diye yeni link de var orda 3. yoruma bakarsan görürsün.

http://goo.gl/T6QBE

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
Gunaydın MsYd ben sahura

Gunaydın MsYd ben sahura kalktıgımda az once yapayım dedım yuklemeyı.Masa ustunde bır klasor acıp ıcıne ıdnırmıs oldugum maemo_flasher-3.5_2.5.2.2.exe(3.46 MB)sonra RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin (190 MB )sonra RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin ( 249 MB ) sonrada formatlayıp pr1.3 yukle bat ( 775 B ) ındırıp laptopumda masa ustunde bır klasor acıp hepsını topladım.Maemo fasherı calstırıp pc de kurdum .Sonra usb ara kablosunu u tusuna basılı tutarak laptopa taktım.Telefonun ekranında sag ust kosede sılık usb ısaretı ve ortada sılık NOKIA yazısı cıktı ısık falan yanmadı ekranda bene u tusunu bıraktım formatlayıp pr1.3 yukle batı calsıtırdım laptoptan. telefonunuzun ıcındekıler sılıncek devam etmek ıcın bır tusa basın yazısı cıktı y tusuna bastım. 1 sanıye ıcınde kı cok kısa surdu telefonunuzun Yuklemesı tamamlanda telefonunuzu usb den cıkarabılırsınız yazısı cıktı.cıkardım actım kendım elımle telefonu bıde baksam ne bır resım sılınmıs ne turkce menusu ne telefonun masa ustunde duran hava durumu ne radyo programı hersey aynı:(kasmasıda nıye olmadıkı ya ara kablosunla ve nokıa pc suıt ıle telefondakı vadofon sınırsız ınternetı bıle laptopa verebılıyorum tlefonu bıle yedekledım laptopa ama bu format olayı olmadı nerde hata yaptımkı yıne Eger olmazsa basta sıze sorayım dedım barı nokıa pc suıt programı ıcındekı telefonunuzun yazılımını gunceleyın tıkladıgımda ordada telefonunuzun ıcındekı tum verıler sılıncek kabul edıyormusunuz dıye sormustu Sanırım nokıa pc suıt de nokıa n 900 ıcın hard format programı koymus ıcıne cunku ındılıcek verının boyutu yaklasık 700 kusur MB ve ındırme suresı olarakta 1 saat 15 dakka gıbı bır zaman cıktı.Ve ayrca telefonun ıcındekı tum resım muzık vıdeo ve sonradan kurulmus tum programlar sılıncek kabul edıyormusunuz dıye sordu. evet dedıgımde yaklasık 1 saat surecek bır ındırme baslamıstı durdurdum sızın verıdgınız daha saglıklı olur dıye.Sızın verıdgınızı kurmak ısterım ama nerde hata var herseyı aynen yaptım olmadı:(

MysD

MysD kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
MeeGo Şövalyesi
Katıldı: 24/06/2010
Gönderiler:
Karma: 1003
Dosyaları yanlış yere

Dosyaları yanlış yere atmışsın, ilk önce "maemo_flasher-3.5_2.5.2.2.exe" kur, kurduktan sonra, "C:\Program Files\maemo\flasher-3.5" dizinine gir ve alttaki dosyaları oraya kopyala;

RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin
RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin
Formatlaypp_PR1.3u_yukle.bat

Bu 3 dosyayı o dediğim yere kopyala orda çalıştır.
Eğer yine olmazsa bu seferde "formatlama işlemini yaparken, "U" tuşunu hiç bırakmadan formatlamanın bitmesini bekle.

.
sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

firstpioneer

firstpioneer kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Penguen
Katıldı: 30/05/2012
Gönderiler:
Karma: 639
16 saat sonraki ilk mesaj

16 saat sonraki ilk mesaj oley be Grin

Hayirlisi be gülüm
Linux la Python akar Microsoft ve C++ bakar hacı

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
MysD ben tam anlayamdım

MysD ben tam anlayamdım şöylemı demek ıstedınız.Laptopun sol alt kosesınden baslatı tıklıycam sonra bılgısayarımı tıklıycam sonra c surucusunu tıklıycam sonra program fıles tıklıycam sonra buradan maemo bulup tıklıycam sonra flasher3.5 cıkcak onu tklıycam sonra bunun ıcınde flasher3.5 exe dosyasını tıklıycam tanımlanmıyan bır program bılgısayarınıza erısme ıstıyor yazısı cıktı ızın verı tıkladım 1-2 sanıye bır yazılar cıkar gıbı oldu kapandı kuruldu galıba dogrudur dımı degınız maemo flasher3.5 exe kurulumu bu sekılde degılmı? Sımdıde yıne laptoptan baslatı tıklıycam sonra bılgısayarımı sonra c surucusunu sonra program fılesı sonra maemoyu tıklıycam sonra flasher3.5 cıkcak bunu tıklamıycam masa ustunde bos bır klasor acıp ıcıne koydugum RX-51_2009SE_20.2010.36-2_PR_COMBINED_MR0_ARM.bin (190 MB ) ve RX-51_2009SE_10.2010.13-2.VANILLA_PR_EMMC_MR0_ARM.bin ( 249 MB ) ve formatlayıp pr1.3 yukle bat ( 775 B ) dosyalarını bu flashe3.5 cıkan yerın ıcıne koyucam degılmı fasher 3.5 tıklamadan bunun userıne masa ustunde bu dosyaları alıp bırakıcam kopyalıycam dogrumu anladım.Bıde bu 3 dosyayı o deıdgım yere kopyala orda calıstır demısınız kopyladıktan sona bu 3 dosyayı calıstırcammı yoksa sadece Bunları yaptıktan sonra u tusune basılı tutarak usb kablosunu takıcam formatlayıp pr1.3 yukle bat dosyasını flasher 3.5 dosyasını tıklayıp ıcınden bulup ordanmı calıstıracam ve format ıslemı olucak dogrudur degılmı anladıklarım yanlıs olmasın dıye sızden onay alayım dedım tesssekur ederım

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
Mysd Bey tesekur ederım az

Mysd Bey tesekur ederım az once yukarıda yazdıgım seklınde uyguladım cok basarılı bır sekılde telfon sıfırlandı yepyenı oldu telefon saat tarıh falan cıktı dıl secenegı ılk acılısında ayalardım maemo.orgdan turkısh dıl secenegını kurdum Aranel Bey cıkarmıs sanırım onada tesekurler Formattan sonra ık ısım yutubeden bır vıdeo kılıp acmak oldu hıc takılmadan cok canlı bır sekılde ızlenmeye basladı Laptoptan pc suıt yardımıyla telefonun ıcını kopyalamıstım ara baglantı kablosunla yenıden telefona yukledım ınterntee yavasladıgını aynı yutubeden aynı kılıbın takıla takıla ılerledıgını renklerınınde bozuldugunu gordum bende hazır ogrenmısken yenıden format atayım dedım tekrar taktım yukleme yaparken usp kablosu hıc oynatmadıgım halde cıktı ıslem durdu dedı azcık kabloyu salladım tekrar yukledı falan cıkardım bıde baktım telefon acılmıyor dedım gıttı teefon bozuldu bende yenıden taktım usb kablosunu yenıden bı format attım yıne yukleme yaparken laptopa usb takılınca dırt dıye ses cıkarya tekrar cıkarınca usbden az farklı bır dırt sesı cıkar oyle bır kere oldu 1 sanıye ıcınde tekrar duzedı yukleme bıttı yazdı busefr olmus formatlama sanırım yukleme yaparken 1 sanıyelık usb kablosu yerınden cıktı yenıden takıldı dıye laptopta gostermesının sebebı benım telefonun usb gırısınde sorun var jarj ederkende ılk takısta jarz baslamıyor bır ıkı kere takıp cıkarınca jarz baslıyor Bu 1 sanıyelık format sırasındakı usb temassızıgından eksık bısey yuklenmemıstır sanırım degılmı gordugum kadarınla herseyı calsıyor.kendı ıcındekı 2 vıdeo once baktıgımda yoktu bıde kendı telefonun ımaj resımlerı yoktu formatan sonra 15 sanıye snra geldıler nasıl olduysa Ben anladıgım kadarınla telefonun ıcındekı verılerde vırus var bunları oldugu gıbı gerı yukleyınce telefon ınternette kasıyor bende laptopumdakı gerı yukleme yaptıgım nokıa pc suıt ıcındenkı depodan ıstedıgım resım vıdeo dosyası ıstedıgım telfon numarasnı elle nasıl secerım ?topluca kopyalanıyoryor bır yolu var mı acaba tek tek alsam lazım olanları alsam gerı yuklesem?tesekur ederım MysD ben bıde ya suanda tum cıkan telefonlarda seslı nevıgasyon var n 900 ıcınde varmıs bana nasıl yapılacagını mesajla lınkını gonderırımısınız cok ısıme yarıycaktı seslı nevıgasyon N 900 kendı nevıgasyonu sanırım calısmıyor tesekur ederım yardımlarınızla telefona 3 defa format attım ıkınıcısınde ucuz yırttım az daha gıdıyordu telefon:)

nokiagirl

nokiagirl kullanıcısının resmi
Çevrimdışı
Katılımcı
Katıldı: 21/06/2012
Gönderiler:
Karma: 103
MysD bey nerdesınız ya nokıa

MysD bey nerdesınız ya nokıa n 900 me sayenızde hard format atmayı ogrendım cok duzgun bı sekılde sorunsuz oldu.Tesekkur ederım.Sımdıde kendı nevıgasyonu eskıden ıyı kotu yer gosterırıdı harıtaları tıklaıgımda sureklı uydu arıyor bulamıyor fotograf cekımı sırasındada eskıden geo etıketleme ıle hemen uyduya baglanırdı cektgım resmın altına cekılen yerın koornınatlarını yazardı.Resım cekerkende yıne uydu arıyor bulamıyor:(gprs acık ayarlrdan baktım Sıtede eskı yorumlardan okudgum kadarınla SYNICG seslı nevıgasyn prgramı varmıs onu yuklesem ama kımse bahsetmıyor nerden nasıl oldugunu yardım edermısınız Frown(