- Yorum yazmak için giriş yapın veya kayıt olun
Anasayfadaki haberi okuduysanız 1-2 Nisan 'da İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde Özgür Yazılım Günleri 2011 etkinliğinde MeeGo ve mobil cihazlarla ilgili pek çok sunum olacağını, Intel'in sponsorluğunu, standını ve tanışmak istediklerini ve diğer şeyleri biliyorsunuzdur.
Bu fırsatı değerlendirmek, birbirimizle tanışmak ya da sadece iyi vakit geçirmek için katılabilirsiniz. Bu aynı zamanda bir topluluk olarak ne kadar birlikte hareket edebileceğimizi ve katılımı görmek için de harika bir fırsat.
Etkinliğe katılmak için hiçbir yaş sınırı, giriş ücreti vs. durum yok, eğer yeterince katılım olursa etkinlik dışında da ufak bir tanışma organizasyonu yapabiliriz
Bu başlıkta etkinlikle, ulaşım/iletişimle veya etkinlik-dışı organizasyonlarla ilgili soru ve ayarlamalar yapılabilir, aklınıza takılan herhangi bir şeyi sormaktan çekinmeyin.
Katılırken sizin için bulunacağınız ve en iyi buluşma noktası olacak konumu, isimlerinizi ve belirtmek istediğiniz ekstra bir şey varsa (yaş vs.) bunları yazmanız yeterli
Bir de size ulaşabilmemiz için cep numaranızı bana mesaj atıverin. ![]()
Etkinliğin Cuma günü yapılacağını düşünürsek oldukça hızlı karar vermekte fayda var. Katılım az/hiç olursa topluluk adına buluşmak yerine bireysel olarak dağılmak zorunda kalacağız. Buluşma noktası olarak etkinliğin yapılacağı alanı seçebiliriz veya herkes için daha uygun bir yeri ayarlayabiliriz, bu noktada İstanbullular nasıl derse ben uyarım
Saat olarak etkinlik 09:30 gibi başlayacağından en geç 09:00 iyi bir saat.
Top sizde, bakalım ortaya bir şeyler çıkarabilecek miyiz ![]()
Özgür Yazılım Günleri tam adresi: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2/13 34060 Eyüp İstanbul
Google Maps: http://maps.google.com/maps/place?um=1&ie=UTF-8&q=santral+istanbul&fb=1&...
Bu etkinliğe katılmayı okadar çok isterdim ki. Fakat katılmam imkansız. Adana da oturuyorum ve 2 Nisan sabahı açıköğretim sınavım var. Umarım katılan arkadaşlar bilgileri burda paylaşırlar, ben ve benim gibi katılamayan arkadaşlar biraz olsun heveslerini giderirler.
arkadaşlar ben istanbuldayım ve katılmayı çok isterim ancak cuma günü katılmam halihazırda çok zor görünüyor ama şansımı deneyeceğim (işten izin alabilirim ancak yürüyen bir prosesin tam ortasındayım eğer cumaya kadar bitirebilirsem cuma günü gelirim ). gelebilecek olursam yarın akşam buraya yazarım eğer çok geç olmayacaksa.
MeeGo Türkiye ekibinden MysD 'de izin alabilirse cuma günü etkinlikte olacak ![]()
@phenomen geç olmaz, ama etkinliğe bireysel mi MeeGo Türkiye adına mı katılacağımızı katılıma göre belirleyeceğiz, o da en geç perşembe akşamı olur. O yüzden mümkünse öğleye kadar bu konuda geri dönüş yapman yeterli.
MeeGo Türkiye ekibinden (çeviri, IRC gibi her kanalımızda rastlarsınız
) oytun etkinliğe katılacak, İstanbullu olduğu için nereye gidilir nasıl yapılır rehberimiz o
MeeGo Türkiye'den Özgür Yazılım Günleri'ne moderasyon dışında bir kişi çıkmayacak mi yahu? cık cık cık ![]()
Foto çekin bari bizde burdan fotolara bakalım
aranel hocam twitter dan anlik iletilerde bulunacaktir sanirim, bende facebook uzerinden paylasimlarda bulunurum
Maemo cihazlarımızla etkinlikteki en cool çocuklar biz olacağız.
![]()
arkadaşlar ben etkinliğe cuma günü katılamayacağım sanırım. daha önceki mesajımda belirttiğim sebepten ötürü işten izin alamıyorum. buradan gelişmeleri takibe devam ediyorum eğer olurda cumartesi günü gelebilirsem görüşmek isterim. bu arada böyle bir etkinlik olmasa bile meegotürkiye üyeleri olarak kendi aramızda tanışma amaçlı bir organizasyon neden yapmıyoruz diye de düşünmüyor değilim. eğer böyle bir organizasyon olursa güzel olur kanaatindeyim.
Etkinlik tamamlandığında göre detaylı bir yazısını, tanıtımları ve medyaları eklemeye başlayabiliriz artık
Biz çok eğlendik ve geçirdiğimiz her dakikayı verimli bir şekilde kullandığımıza inanıyoruz, önceki yılların şenliklerine katılmadığım için kıyasa gidemiyorum ama LKD çok iyi bir iş çıkartmış bu organizasyonda, emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür etmeyi unutmamak lazım
(bunun bir yolunun da https://uye.lkd.org.tr/odeme/ yoluyla LKD 'ye bağış yapmak ve gelecek senelerde de bu organizasyonların devam edebilmesine destek çıkmak olduğu bir gerçek)
- Yorum yazmak için giriş yapın veya kayıt olun

Son girdiler
31 dak 51 sn önce
1 saat 2 dak önce
2 saat 24 dak önce
3 saat 46 dak önce
3 saat 46 dak önce
6 saat 17 dak önce
6 saat 22 dak önce
6 saat 22 dak önce
6 saat 46 dak önce
6 saat 49 dak önce